Setkání s návrháři...JK3BIJOUX

Typ akce: Akce
Cena: 0 Kč
Konání:29. 03. 2024 23:00

Setkání s návrháři...JK3BIJOUX

Výstava "Skleněná šatna" je v plném proudu a vy se můžete potkat s návrhářkami, jejich šaty jsou v expozici k vidění. A nejen to - přivezou sebou poslední model z přehlídky 2024 a jejich vybranou tvorbu si můžete na místě koupit.


V přízemí našeho domu ožijí Velikonoce krásou a designem. Přijedou 2 módní návrhářky Jana a Jitka, které tvoří značku JK3bijoux z Jablonce nad Nisou a přivezou sebou ukázat nejnovější model krásných černých společenských šatů a jimi vytvořené kolekce šperků z uplynulých přehlídek. Bude na co koukat a také co nakupovat, neboť dámy budou vybrané kousky na místě i prodávat. 

VSTUPNÉ JE ZDARMA, AKCE SE KONÁ V PŘÍZEMÍ DOMU. VSTUPENKY NA VÝSTAVU NA PŮDĚ KUPUJTE SAMOSTATNĚ. 

Značku tvoří 2 dámy - Jana a Jitka, obě se po téměř 20-ti leté praxi- Jana v obchodní činnosti a Jitka ve výrobní činnost, rozhodly osamostatnit avyrazit vlastní cestou. Došlo k úžasnému propojení obchodních a výrobníchzkušeností a v naší branži se nám podařilo vybudovat firmu se stabilní základnou.

V tuzemsku se specializujeme na šperky s minerálnímikameny a pro zahraniční zákazníky vytváříme designové bižuterní kolekce.

Ve výrobě naší bižuterie jsou propojeny různé výrobnípostupy (návlek,letování, fastování, ketlování..) a pracujeme s různýmimateriály (skleněné perle,šatony,navety, lité kovodíly,přírodní paroží, kovovéřetězy...) Třetím rokem spolupracujeme s Miss České republiky v roli partnera-sponzora. Naše skleněné šperky oblékají finalistky i vítězky této soutěže.

Pro Miss 2019 Nikolu Kokyovou jsme vytvořily šperky knárodnímu kroji (autor šatů: STYL IVA - Iva Brabcová), které vyvezla s sebou nasvětovou soutěž krásy.